Kenneth Öberg

Kenneth ÖbergKenneth har varit med i SvFA sedan starten 2006 och haft så gott som alla roller i företaget. Startade sin karriär som ungdomstränare i Boo FF som 15-åring 1991. Perioden mellan 20 och 25 års ålder då han var i Brommapojkarna värderar Kenneth som sin viktigaste utvecklingsmässigt. Under denna period arbetade han dagligen med spelare som Albin Ekdal, Kristoffer Nordfeldt, Mauricio Albornoz m fl liksom med många av landets ledande ungdomstränare som i tusentals diskussioner om spelarutveckling hade en stort bidragande roll till yrkesval och livsstil.

Efter fem år som Sportchef i Boo FF var Kenneth med i starten av Svenska Fotbollsakademin. Under tiden i SvFA har Kenneth arbetat mer än tidigare med individuell utveckling. Allt ifrån utveckling av olika koncept till PT för proffs som Simon Tibbling, Ludvig Augustinsson. En höjdpunkt är annars hans och  SvFA:s arbete med Tyresö FF och spelare som Marta, Veronica Boquete, Caroline Seger, Lisa Dahlqvist m fl.

Tillsammans med Ali Amini ansvarade Kenneth för Stockholms distriktslag för pojkar födda 1997 till 2015 då laget avslutade en fyraårsperiod med seger i Cup Byggnads.

Kenneth kontaktar du:
0765-36 31 04
kenneth.oberg@svfa.se