PT FotbollPT Fotboll

PT Fotboll är vad det låter som - en personlig tränare i fotboll!

För att du som spelare ska nå din fulla potential krävs egenträning.  Klubbarna har sällan resurserna och tiden som krävs för att ge sina spelare tillräcklig individuell träning. I de flesta individuella idrotterna finns personliga tränare som fokuserar på att maximera just en specifik idrottares utveckling men vanligast är kanske den personliga tränaren vi hittar idag på gymmet.

Svenska Fotbollsakademin har som ambition att den enskilde fotbollsspelaren ska erbjudas samma möjlighet till individuell träning som exempelvis en friidrottare eller simmare. Utifrån denna ambition har SvFA arbetat fram konceptet PT Fotboll för att erbjuda spelare individuellt anpassad träning där Du och din utveckling som fotbollsspelare står i fokus.Vi erbjuder upplägg där du tränar helt individuellt med en tränare eller i grupp med 2-5 spelare

Läs mer om tankarna bakom PT Fotboll, vad träningen innehåller mm.


Din egna personliga tränare från Svenska Fotbollsakademin! Din personliga tränare sätter dig och dina förutsättningar i fokus för att hjälpa dig på bästa sätt i din fotbollsutveckling. Samspelet mellan spelaren och den personliga tränaren kan liknas vid samarbetet inom individuella idrotter. PT bedrivs normalt på vardagar i anslutning till skoldagens tider.

Det går även att bedriva PT Fotboll med grupper upp till 5 spelare - PT Kompis

PT-pass kostar 1200 kr ink moms per pass.

Vad kan vi erbjuda just dig/ditt barn? 
Kontakta oss på tel 08-586 131 00 eller per e-post på info@svfa.se