Sommarcamp (Sörskogens IP)

Sommarcamp (Sörskogens IP)

2195 kr

Fullbokad

Art nr: 1344

Anmälan på hemsidan är stängd. Det finns dock enstaka platser i vissa grupper. Maila mathias@svfa.se med barnets födelseår vid intresse. Intresseförfrågningar tas endast emot via mail.Anmälan på hemsidan är stängd. Det finns dock enstaka platser i vissa grupper. Maila mathias@svfa.se med barnets födelseår vid intresse. Intresseförfrågningar tas endast emot via mail.

Den 14-17 augusti erbjuder Svenska Fotbollsakademin en sommarcamp på Sörskogens IP i Huddinge med olika fotbollsteman varje dag.

Måndag 14 juni - Bollbehandling
- Spelaren har bollen
- Spelaren får bollen
- Spelaren kombinerar

Tisdag 15 augusti- Fotbollssnabbhet
Reaktionstid
Reaktionstiden är den tid det tar mellan ett intryck (syn, hörsel) till dess att kroppen börjar utföra rörelsen. Vi kombinerar träning av reaktionstid med individuell bollbehandling som stimulerar snabbare reaktionshastighet.

Responstid
Responstiden är totala tiden från ett uppfattat intryck till utförd rörelse (aktion). Vi tränar responstiden i matchlika spelsituationer som uppmuntrar spelarna att ta rätt beslut, utföra rätt aktion på kortast möjliga tid.

Onsdag 16 augusti - Världsspelarnas målskytte
Dagen ägnas åt några av världens främsta målskyttar och deras specifika egenskaper för att skapa målchanser samt deras olika avslutstekniker. Spelarna vi kommer att utgå ifrån denna gång  är Lewandowski, Suarez, Sanchez och Bale.

Torsdag 17 augusti - Världsspelarnas finter och turnering
Moment från nedanstående spelare tränas progressivt från att lära sig rörelsen/momentet till att utföra det i matchsituation.

Under dagen utbildas spelarna i karakteristiska moment från flera världsspelare:
- Messi-programmet
- Ronaldo-programmet
- Ibrahimovic-programmet
- Neymar-pogrammet

På eftermiddagen avslutas campen med en turnering där spelarna får omsätta det de tränat på under veckan.

Plats, tid och pris
Sörskogens IP 14-17 augusti. Verksamheten pågår 09:00-15:00 med uppehåll för lunch och mellanmål. Personal finns på plats 08:00-16:00. Campen kostar 2195:- inklusive moms. I priset ingår förutom professionell fotbollsträning även lunch, mellanmål och en profilprodukt från SvFA.

Datum 2017-08-14
Ort Huddinge
Plats Sörskogens IP
Målgrupp Pojkar och flickor 03-09
Tid 09:00-15:00
Startdatum 2017-08-14
Slutdatum 2017-08-17
Typ av utbildning Spelarutbildning
Avpubliceringsdatum 2017-08-18