SOMMARCAMP: Nya världslagens spelstilar

SOMMARCAMP: Nya världslagens spelstilar

1795 kr

Fullbokad

Art nr: 1332

Anmälan på hemsidan är stängd. Det finns dock platser kvar i flera grupper. Skicka mail till mathias@svfa.se vid intresse. Uppge barnets födelseår i mailet. Förfrågan tas ENDAST mot via e-post.Anmälan på hemsidan är stängd. Det finns dock platser kvar i flera grupper. Skicka mail till mathias@svfa.se vid intresse. Uppge barnets födelseår i mailet. Förfrågan tas ENDAST mot via e-post.

26-28 juni genomför Svenska Fotbollsakademin campen Nya världslagens spelstilar. Vi utgår från de åtta bäst placerade lagen i årets upplaga av Champions League och dess spelstilar i anfalls- och försvarsspel samt färdigheter hos en framträdande spelare i respektive lag. Campen leds av professionella instruktörer från SvFA.

26 juni - Världslagens anfalls- och försvarsspel
Vi fördjupar  oss i individuella taktiska nycklar i försvars- och anfallsspel kopplade till de olika stilarna som används av kvartsfinalisterna i årets Champions League: Bayern München, Real Madrid, Dortmund, Barcelona, Juventus, Leicester, Monaco och Atlético.

Kopplat till de olika stilarna får spelarna jobba med individuella färdigheter med fokus på passningsspel, taktiska nycklar för kontroll och genombrot samt individuella och kollektiva färdigheter kopplade till lagens och spelarnas olika sätt att försvara.

27 juni - Världsspelarnas färdigheter
Under dagen utbildas spelarna i karakteristiska moment från en framträdande spelare från respektive lag:

Bayern München - Thiago
Real Madrid – Modrić
Dortmund - Dembélé
Barcelona - Neymar
Juventus - Dybala
Leicester - Mahrez
Monaco: Silva
Atlético - Godín


28 juni - Världsspelarnas målskytte
Dagen ägnas åt några av världens främsta målskyttar och deras specifika egenskaper för att skapa målchanser samt deras olika avslutstekniker. Spelarna vi kommer att utgå ifrån denna gång är:

Bayern München - Lewandowski
Real Madrid - Ronaldo
Dortmund - Aubameyang
Barcelona - Suárez
Juventus - Higuaín
Leicester - Vardy
Monaco - Mbappé
Atlético - Griezmann

Moment från ovanstående spelare tränas progressivt från att lära sig rörelsen/momentet till att utföra det i matchsituation.

Datum, tid, plats och pris
26-28 juni på Boovallen i Nacka. Verksamheten pågår 09:00-15:00. Personal finns på plats 08:00-16:00. Priset är 1795:- ink moms. I priset ingår förutom fotbollsträning med professionella instruktörer, lunch, mellanmål samt en profilprodukt från SvFA.

Datum 2017-06-26
Ort Saltsjö-Boo
Plats Boovallen
Startdatum 2017-06-26
Slutdatum 2017-06-28
Målgrupp P/F 03-09
Tid 09:00-15:00
Typ av utbildning Spelarutbildning
Avpubliceringsdatum 2017-06-29