SOMMARCAMP Nya världslagens spelstilar (Erikslund)

SOMMARCAMP Nya världslagens spelstilar (Erikslund)

1795 kr

Fullbokad

Art nr: 1357

Fåtal platser finns kvar i vissa grupper. Kontakta mathias@svfa.se för intresseanmälan. Uppge barnets födelseår i intresseanmälan.Fåtal platser finns kvar i vissa grupper. Kontakta mathias@svfa.se för intresseanmälan. Uppge barnets födelseår i intresseanmälan.

16-18 augusti genomför Svenska Fotbollsakademin campen Nya världslagens spelstilar. Vi utgår från de åtta bäst placerade lagen i årets upplaga av Champions League och dess spelstilar i anfalls- och försvarsspel samt färdigheter hos en framträdande spelare i respektive lag. Campen leds av professionella instruktörer från SvFA.

16 augusti - Världslagens anfalls- och försvarsspel
Vi fördjupar  oss i individuella taktiska nycklar i försvars- och anfallsspel kopplade till de olika stilarna som används av kvartsfinalisterna i årets Champions League: Bayern München, Real Madrid, Dortmund, Barcelona, Juventus, Leicester, Monaco och Atlético.

Kopplat till de olika stilarna får spelarna jobba med individuella färdigheter med fokus på passningsspel, taktiska nycklar för kontroll och genombrot samt individuella och kollektiva färdigheter kopplade till lagens och spelarnas olika sätt att försvara.

17 augusti - Världsspelarnas färdigheter
Under dagen utbildas spelarna i karakteristiska moment från en framträdande spelare från respektive lag:

Bayern München - Alcántara
Real Madrid – Modrić
Dortmund - Dembélé
Barcelona - Neymar
Juventus - Dybala
Leicester - Mahrez
Atlético - Godín
Monaco -

18 augusti - Världsspelarnas målskytte
Dagen ägnas åt några av världens främsta målskyttar och deras specifika egenskaper för att skapa målchanser samt deras olika avslutstekniker. Spelarna vi kommer att utgå ifrån denna gång är:

Bayern München - Lewandowski
Real Madrid - Ronaldo
Dortmund - Aubameyang
Barcelona - Suárez
Juventus - Higuaín
Leicester - Vardy
Atlético - Griezmann

Moment från ovanstående spelare tränas progressivt från att lära sig rörelsen/momentet till att utföra det i matchsituation.

Datum, tid, plats och pris
16-18 augusti på Erikslunds BP i Täby. Verksamheten pågår 09:00-15:00. Personal finns på plats 08:00-16:00. Priset är 1795:- ink moms. I priset ingår förutom fotbollsträning med professionella instruktörer, lunch, mellanmål samt en profilprodukt från SvFA.


Datum 2017-08-16
Ort Täby
Plats Erikslunds Bollplan
Startdatum 2017-08-16
Slutdatum 2017-08-18
Målgrupp P/F 03-09
Tid 09:00-15:00
Typ av utbildning Spelarutbildning
Avpubliceringsdatum 2017-08-19