PAKET: Sommarcamper (Kärrtorps IP)

PAKET: Sommarcamper (Kärrtorps IP)

2595 kr

Fullbokad

Art nr: 1329

Anmälan på hemsidan är stängd. Platser finns dock i vissa grupper - MAILA mathias@svfa.se vid intresse. Uppge födelseår vid förfrågan.Anmälan på hemsidan är stängd. Platser finns dock i vissa grupper - MAILA mathias@svfa.se vid intresse. Uppge födelseår vid förfrågan.

I juni erbjuder Svenska Fotbollsakademin tillsammans med Hammarby IF Akademi två camper på Kärrtorps IP. 12-13 juni är temat Fotbollsatletism och 14-16 juni Bollbehandling. Camperna kan bokas var för sig eller i detta PAKET.

12-13 juni Fotbollsatletism

Den 12-13 juni erbjuder Svenska Fotbollsakademin i samarbete med Hammarby IF Akademi campen Fotbollsatletism som inriktar sig på de fotbollsspecifika fysiska kvalitéer och egenskaper som är fundamentala för barn och ungdomars fotbollsutveckling. Målet är att med varierad, effektiv och glädjefylld, fotbollsintegrerad träning skapa förutsättningar för prestation. Campen leds av professionella instruktörer från SvFA och Hammarby IF Akademi.

Powerstyrka – Spelarens förmåga att utveckla kraft med maximal hastighet samt att förmågan att motstå krafter. Här jobbar vi med explosiva rörelser, maxlöpningar och spänstövningar kopplade till spelsituationer.

Balans – Spelarens förmåga att stabilisera kroppens tyngdpunkt antingen statiskt eller under rörelse. Här jobbar vi med fotbollshållning, fotställning och tyngdpunktsförflyttningar ofta kopplade till 1v1-situationer och dueller.

Agilitet – Spelarens förmåga att snabbt och smidigt kunna byta riktning under förflyttning, där komponenter som fotarbete och rörlighet avgörande. Här jobbar vi med att driva riktningsförändra och vända på små ytor med fotbollsmässiga krav på anpassning.

Kroppskontroll – Spelarens förmåga bemästra sin kropp i situationer där rörelsekraven är oregelbundna och oförutsägbara. Egenskaper som bålstabilitet och rumsuppfattning tränas i såväl isolerat som i passningsövningar med krav på avvikande och avledande rörelser.

Koordination – Spelarens förmåga integrera samtliga fysiska kvalitéer och utföra effektiva aktioner med rörelseflyt. Här tränar vi på bollkoordinationer, bollbehandling och bygger ihop aktioner i längre serier. Här blir skottet centralt som en av de mest komplexa färdigheterna i fotboll.

14-16 juni - Bollbehandling

Den 14-16 juni erbjuder Svenska Fotbollsakademin i samarbete med Hammarby IF Akademi vår nya Bollbehandlingscamp som fokuserar på en av fotbollsspelarens individuella grundförutsättningar; Bollbehandling. Campen leds av professionella instruktörer från SvFA och Hammarby IF Akademi. Vi har delat in bollbehandlingsträningen i tre områden utifrån situation: Spelaren har bollen, spelaren får bollen och spelaren kombinerar med medspelare.

14 juni: Spelaren har bollen
- Driva
- Riktningsförändra
- Vända
- Finta

15 juni: Spelaren får bollen
- Ta emot bollen
- Ta med bollen
- Ta in bollen
- Ta ner bollen

16 juni: Spelaren kombinerar
- Väggpassa
- Lämna över
- Överlappa
- Passa på tredje spelare

Datum, plats, tid och pris
12-16 juni på Kärrtorps IP. Campen pågår 09:00-15:00. Personal finns på plats 08:00-16:00. Ordinarie pris för Fotbollsatletism 12-13/6 är 1395 och för Bollbehandling 14-16/6 är ord pris 1795:-. Detta  PAKET kan bokas till specialpriset 2595:- för hela veckan ink moms. I priset ingår förutom fotbollsträning med professionella instruktörer även lunch, mellanmål och en profilprodukt från SvFA / Hammarby IF.


Datum 2017-06-12
Ort Stockholm
Plats Kärrtorps IP
Målgrupp Pojkar och flickor födda 03-08
Startdatum 2017-06-12
Slutdatum 2017-06-16
Tid 09:00-15:00
Typ av utbildning Spelarutbildning
Avpubliceringsdatum 2017-06-17