Sommarcamp (Fornuddens BP)

Sommarcamp (Fornuddens BP)

2195 kr

Fullbokad

Art nr: 1353

Campen är flyttad från Trollbäcken till Fornuddens BP (med omklädningrum i skolan). Anmälan på hemsidan är stängd. Det finns dock ett fåtal platser i vissa grupper. Maila mathias@svfa.se vid intresse.Campen är flyttad från Trollbäcken till Fornuddens BP (med omklädningrum i skolan). Anmälan på hemsidan är stängd. Det finns dock ett fåtal platser i vissa grupper. Maila mathias@svfa.se vid intresse.

Den 19-22 juni erbjuder Svenska Fotbollsakademin en sommarcamp på Fornuddens BP i Tyresö med olika fotbollsteman varje dag.

Måndag 19 juni - Bollbehandling
- Spelaren har bollen
- Spelaren får bollen
- Spelaren kombinerar

Tisdag 20 juni - Fotbollssnabbhet
Reaktionstid
Reaktionstiden är den tid det tar mellan ett intryck (syn, hörsel) till dess att kroppen börjar utföra rörelsen. Vi kombinerar träning av reaktionstid med individuell bollbehandling som stimulerar snabbare reaktionshastighet.

Responstid
Responstiden är totala tiden från ett uppfattat intryck till utförd rörelse (aktion). Vi tränar responstiden i matchlika spelsituationer som uppmuntrar spelarna att ta rätt beslut, utföra rätt aktion på kortast möjliga tid.

Onsdag 21 juni - Världsspelarnas målskytte
Dagen ägnas åt några av världens främsta målskyttar och deras specifika egenskaper för att skapa målchanser samt deras olika avslutstekniker. Spelarna vi kommer att utgå ifrån denna gång  är Lewandowski, Suarez, Sanchez och Bale.

Torsdag 22 juni - Världsspelarnas finter och turnering
Moment från nedanstående spelare tränas progressivt från att lära sig rörelsen/momentet till att utföra det i matchsituation.

Under dagen utbildas spelarna i karakteristiska moment från flera världsspelare:
- Messi-programmet
- Ronaldo-programmet
- Ibrahimovic-programmet
- Neymar-pogrammet

På eftermiddagen avslutas campen med en turnering där spelarna får omsätta det de tränat på under veckan.

Plats, tid och pris
Fornuddens BP 19-22 juni. Verksamheten pågår 09:00-15:00 med uppehåll för lunch och mellanmål. Personal finns på plats 08:00-16:00. Campen kostar 2195:- inklusive moms. I priset ingår förutom professionell fotbollsträning även lunch, mellanmål och en profilprodukt från SvFA.

Datum 2017-06-19
Ort Tyresö
Plats Fornuddens BP
Målgrupp Pojkar och flickor 03-09
Tid 09:00-15:00
Startdatum 2017-06-19
Slutdatum 2017-06-22
Typ av utbildning Spelarutbildning
Avpubliceringsdatum 2017-06-23