PÅSK: Fotbollssnabbhet (Lisebergs BP)

PÅSK: Fotbollssnabbhet (Lisebergs BP)

1795 kr

Fullbokad

Art nr: 1316

ANMÄLAN ÄR STÄNGD - Platser finns dock i vissa grupper. MAILA mathias@svfa.se vid intresse. På påsklovet genomförs Svenska Fotbollsakademins nya camp: Fotbollssnabbhet. Vi kommer att jobba med att utveckla spelarnas fotbollssnabbhet nedbrutet i de olika delmomenten Reaktionstid, Rörelsetid och Responstid. ANMÄLAN ÄR STÄNGD - Platser finns dock i vissa grupper. MAILA mathias@svfa.se vid intresse.

På påsklovet genomförs Svenska Fotbollsakademins nya camp: Fotbollssnabbhet. Vi kommer att jobba med att utveckla spelarnas fotbollssnabbhet nedbrutet i de olika delmomenten Reaktionstid, Rörelsetid och Responstid.. Varje delmoment är ihopparat med
individuella tekniska och taktiska färdigheter som bollbehandling, finter och spelintelligens. Campen leds av professionella fotbollsinstruktörer från Svenska Fotbollsakademin.

Program:
10 april: Reaktionstid - bollbehandling

Reaktionstiden är den tid det tar mellan ett intryck (syn, hörsel) till dess att kroppen börjar utföra rörelsen.

Vi kombinerar träning av reaktionstid med individuell bollbehandling som stimulerar snabbare reaktionshastighet.

11 april: Rörelsetid - SvFA 360 fintskolning

Rörelsetiden är den tid det tar från att rörelsen inleds till att den specifika rörelsen är genomförd. Vi kopplar detta till fintskolning med fokus på hastighet i rörelsen. Finterna hämtas från SvFAs momentprogram SvFA 360.

12 april: Responstid - spelintelligens

Responstiden är totala tiden från ett uppfattat intryck till utförd rörelse (aktion). Vi tränar responstiden i matchlika spelsituationer som uppmuntrar spelarna att ta rätt beslut, utföra rätt aktion på kortast möjliga tid.

Datum, tider, plats och pris
10-12 april på Lisebergs BP i Älvsjö. Priset  är 1795:- och då ingår förutom campen med professionella fotbollsinstruktörer också lunch, mellanmål samt en profilprodukt från SvFA. Verksamheten pågår 09:00-15:00. Personal finns på plats 08:00-16:00

Datum 2017-04-10
Ort Älvsjö
Plats Lisebergs Bollplan
Målgrupp Pojkar och flickor födda 03-08
Startdatum 2017-04-10
Slutdatum 2017-04-12
Tid 09:00-15:00
Typ av utbildning Spelarutbildning
Avpubliceringsdatum 2017-04-13