PÅSK: Världslagens anfallsspel (Boovallen)

PÅSK: Världslagens anfallsspel (Boovallen)

1795 kr

Fullbokad

Art nr: 1315

ANMÄLAN ÄR STÄNGD - Platser finns dock i vissa grupper. MAILA mathias@svfa.se vid intresse. På påsklovet genomförs Svenska Fotbollsakademins camp: Världslagens anfallsspel.ANMÄLAN ÄR STÄNGD - Platser finns dock i vissa grupper. MAILA mathias@svfa.se vid intresse.

På påskolvet genomförs Svenska Fotbollsakademins camp: Världslagens anfallsspel. Under den första dagen kommer vi att fördjupa oss i individuella taktiska nyckalar och färdigheter kopplade till de olika stilarna som används av Bayern München, Barcelona, Real Madrid och Arsenal. Andra dagen ägnas åt fintrepertoaren hos Ibrahimovic, Neymar, Messi och Ronaldo och tredje dagen de stora målskyttarna Lewandowski, Suarez, Bale och Sanchez och deras specifika egenskaper för att skapa målchanser samt deras olika avslutstekniker. Campen leds av professionella fotbollsinstruktörer från Svenska Fotbollsakademin.

Program:
10 april: Världslagens anfallsstilar

Vi fördjupar  oss i individuella taktiska nyckalar och färdigheter  kopplade till de olika stilarna som används av Bayern München, Barcelona, Real Madrid och Arsenal.

Innehåll:
Bayern München Totalfotboll – platsskiften och dominans
Barcelona            Tiki-taka plus – kontroll och attack
Real Madrid         Explosivo – Kraftfullt och vägvinnande
Arsenal                Rhytm & accelaration - Pulsering och kombinationer

Kopplat till de olika stilarna får spelarna jobba med individuella färdigheter med fokus på passningsspel och taktiska nycklar för kontroll och genombrott.

11 april: Världsspelarnas finter
Moment från nedanstående spelare tränas progressivt från att lära sig rörelsen/momentet till att utföra det i matchsituation.

Under dagen utbildas spelarna i karakteristiska moment från flera världsspelare:
- Messi-programmet
- Ronaldo-programmet
- Ibrahimovic-programmet
- Neymar-pogrammet

12 april: Världsspelarnas målskytte
Dagen ägnas åt några av världens främsta målskyttar och deras specifika egenskaper för att skapa målchanser samt deras olika avslutstekniker. Spelarna vi kommer att utgå ifrån denna gång  är Lewandowski, Suarez, Sanchez och Bale.

Innehåll:
Världsspelarnas vapen för att skapa målchanser
Världsspelarnas karaktäristiska avslutstekniker i olika situationer
Världsspelarnas individuella taktiska nycklar för att hamna i sitt optimala läge (Point of Maximum Opimization)

Datum, tider, plats och pris
10-12 april på Boovallen i Nacka. Priset  är 1795:- och då ingår förutom campen med professionella fotbollsinstruktörer också lunch, mellanmål samt en profilprodukt från SvFA. Verksamheten pågår 09:00-15:00. Personal finns på plats 08:00-16:00

 

Datum 2017-04-10
Ort Saltsjö-Boo
Plats Boovallen
Startdatum 2017-04-10
Slutdatum 2017-04-12
Målgrupp P/F 03-08
Tid 09:00-15:00
Typ av utbildning Spelarutbildning
Avpubliceringsdatum 2017-04-13